Een inspirerende en bosrijke omgeving

Onze zalen zijn de perfecte ruimtes voor al uw zakelijke evenementen, van een vergadering met uw team tot een congres met het gehele bedrijf. Organiseer samen met onze ervaren salesafdeling de perfecte zakelijke bijeenkomst.

Faciliteiten

Centraal gelegen in het land, tussen Hilversum en Baarn, nabij de A1 en A27. Wij zijn bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Wij beschikken over een zeer ruim eigen parkeerterrein. Er is een elektrische laadpaal aanwezig en gratis wifi voor onze gasten.

Gastvrijheid, kwaliteit en vriendelijke prijzen staan bij ons centraal. Bij elk zakelijk evenement kunt u rekenen op de expertise en service van onze medewerkers.

Onze zalen

Wij beschikken in het hoofdgebouw over 7 multifunctionele vergaderruimtes en bieden de ideale locatie voor uw event.

Al onze zalen zijn voorzien van klimaatbeheersing en de modernste beeld- en geluidsapparatuur.

Ontdek onze ruime, sfeervolle zalen en organiseer samen met onze ervaren salesafdeling een professioneel evenement.

Gepersonaliseerde lunch

Momenteel bieden wij een a la carte lunch aan. Onze keukenbrigade verzorgd per persoon een plateau met persoonlijke lunchwensen. Aan het begin van uw bijeenkomst krijgt iedere aanwezige een lunch-keuze formulier. In de pauze zullen de plateau’s in de plenaire zaal worden gepresenteerd zodat uw gasten zelf het plateau kunnen pakken.

Op deze manier kunnen wij de hygiëne-maatregelen en veiligheid waarborgen. Een onbezorgde zakelijke bijeenkomst en een heerlijke lunch!

Ontdek onze ruime, sfeervolle zalen en organiseer samen met onze ervaren salesafdeling een professioneel evenement.

 

Adres

Landgoed
Groot Kievitsdal
Hilversumsestraatweg 19
3744 KB Baarn

Reserveren

Onze afdeling Sales & Events is maandag tot en met vrijdag bereikbaar voor het maken van uw reservering en het verstrekken van informatie.

ReserverenReserveer kan via grootkievitsdal.nl/reserveren, e-mail naar info@grootkievitsdal.nl of bellen naar
035 68 330 33