Een inspirerende en bosrijke omgeving

Onze zalen en boardrooms zijn de perfecte ruimtes voor al uw zakelijke evenementen, van een vergadering met uw team tot een congres met het gehele bedrijf.

Faciliteiten

Centraal gelegen in het land, tussen Hilversum en Baarn, nabij de A1 en A27. Wij zijn bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Van conferentie, bedrijfstraining, productlancering, vergadering of presentatie, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij beschikken over een zeer ruim eigen parkeerterrein. Er is een elektrische laadpaal aanwezig en gratis wifi voor onze gasten.

Gastvrijheid, kwaliteit en vriendelijke prijzen staan bij ons centraal. Bij elk zakelijk evenement kunt u rekenen op de expertise en service van onze medewerkers!

Onze zalen

Wij beschikken in het hoofdgebouw over 7 multifunctionele vergaderruimtes en bieden de ideale locatie voor uw event. Voor ultieme privacy van uw bijeenkomst, beschikken wij over een luxe vergadervilla gelegen naast het hoofdgebouw met 3 exclusieve boardrooms.

Al onze zalen zijn voorzien van klimaatbeheersing en de modernste beeld- en geluidsapparatuur.

Ontdek onze ruime, sfeervolle zalen en organiseer samen met onze ervaren salesafdeling een onvergetelijk evenement.

De Villa

De drie prachtige, luxe boardrooms bevinden zich in de rietgedekte Villa pal tegen de bosrand achter het hoofdgebouw op het landgoed.

De boardrooms onderscheiden zich in extra luxe en comfort. Eén van de boardrooms beschikt over een smartboard, aparte ontvangstruimte en een klein privéterras. 

De boardrooms zijn geschikt voor gezelschappen tot en met 14 personen.

Zeer ruim eigen parkeerterrein, elektrische laadpaal aanwezig en gratis wifi voor onze gasten.

 

Adres

Landgoed
Groot Kievitsdal
Hilversumsestraatweg 19
3744 KB Baarn

Reserveren

Onze salesafdeling is zeven dagen per week bereikbaar voor het maken van uw reservering en het verstrekken van informatie.

ReserverenReserveer kan via grootkievitsdal.nl/reserveren, e-mail naar info@grootkievitsdal.nl of bellen naar
035 68 330 33