Jarenlange ervaring in grote en kleine bedrijfsfeesten

Je kunt bij ons voor verschillende events terecht. Van dineren, feesten, borrelen maar ook sportief bowlen behoren tot de mogelijkheden!

Party time!

Voor elk zakelijk evenement kunt u rekenen op de expertise en service van onze medewerkers, dus ook voor uw bedrijfsfeest! Van Dj tot liveband, met diner of alleen dansen; alles is mogelijk.

Wij hebben al enkele feestelijke arrangementen als suggestie voor u samengesteld. Graag maken wij met u een afspraak om in alle rust uw persoonlijke wensen te bespreken voor een passend arrangement.

Bedrijfsborrel

Wij beschikken in het hoofdgebouw over 7 multifunctionele ruimtes en bieden de ideale locatie voor uw borrel of receptie!

Wij hebben al enkele arrangementen als suggestie voor u samengesteld. Ontdek onze ruime, sfeervolle zalen en organiseer samen met onze ervaren salesafdeling een onvergetelijke bedrijfsborrel.

Bowlen met collega’s

U bent welkom bij Bowling & Bites Baarn voor een gezellige en complete avond uit.

Kom bowlen op één van onze zes bowlingbanen met spectaculaire ledverlichting. Geniet tijdens het spelen van een hapje en drankje. Tevens bieden wij een speciaal Roll & Dine menu aan, zo bent u samen met collega’s een complete avond uit!

Echte teambuilding bouw je op met een goed bedrijfsfeest!

 

Adres

Landgoed
Groot Kievitsdal
Hilversumsestraatweg 19
3744 KB Baarn

Reserveren

Onze afdeling Sales & Events is maandag tot en met vrijdag bereikbaar voor het maken van uw reservering en het verstrekken van informatie.

ReserverenReserveer kan via grootkievitsdal.nl/reserveren, e-mail naar info@grootkievitsdal.nl of bellen naar
035 68 330 33