Voor elke zakelijke gelegenheid

Centraal gelegen in het land, tussen Hilversum en Baarn, nabij de A1 en A27. Wij zijn bereikbaar met het openbaar vervoer. Zeer ruime eigen parkeerterrein, elektrische laadpaal aanwezig en gratis wifi voor onze gasten.

Wij beschikken in het hoofdgebouw over 7 multifunctionele vergaderruimtes en bieden de ideale locatie voor uw event. Voor ultieme privacy van uw bijeenkomst, beschikken wij over een luxe vergadervilla gelegen naast het hoofdgebouw met 3 exclusieve boardrooms.

Wilt u een sportief karakter aan uw evenement geven, dan zijn er in ons souterrain zes moderne bowlingbanen beschikbaar. Van conferentie, bedrijfstraining, productlancering, bedrijfsborrel, diner, feest, vergadering of presentatie, bij ons bent u aan het juiste adres. Ontdek onze ruime, sfeervolle zalen en organiseer samen met onze ervaren salesafdeling een onvergetelijk evenement.

Onze arrangementen

De Villa

Onze drie prachtige, luxe boardrooms zijn perfect om met kleinere gezelschappen te vergaderen; in besloten sfeer, optimale rust en privacy.

Lees meer

Events & Congressen

Weet u precies hoe uw event eruit moet zien, dan verzorgen wij deze graag voor u. Heeft u behoefte aan advies over de invulling, dan kan onze afdeling Sales & Reserveringen hierbij helpen.

Lees meer

Vergaderen

Onze zalen en boardrooms zijn perfect voor al uw zakelijke evenementen, van een vergadering met uw team tot een congres/seminar met het gehele bedrijf.

Lees meer

Diner

In ons restaurant bieden wij u de mogelijkheid om à la carte te dineren.

Lees meer

Bedrijfsfeest

Bowlen, dineren of een geweldig feest vier je samen met collega’s.

Lees meer

Wilt u graag meer informatie over een evenement op maat of een rondleiding? Wij zijn iedere dag bereikbaar voor het maken van een afspraak! Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.