Welkom!

Ten eerste willen wij iedereen die ons gesteund heeft via het initiatief ‘Help de Horeca’ of op andere wijze hartelijk bedanken!

Wij zijn verheugd dat wij u nog steeds kunnen ontvangen op één van onze terrassen, in onze brasserie en in ons restaurant. Omdat er in korte tijd steeds veel veranderd, moeten wij als horeca onderneming schakelen tussen wat kan, mag en veilig is. Daarom zijn helaas al onze arrangementen in bestaande vorm komen te vervallen. Voor al uw wensen leveren wij maatwerk die past bij zowel de veilige 1,5 meter samenleving als uw wensen.

Met dank voor uw begrip en medewerking.

Kievitsdal goes Covid-Proof!

Wij volgen alle richtlijnen van Veiligheidsregio Utrecht en het R.I.V.M.

Onze gasten zullen tijdens een bezoek op veilige afstand van elkaar kunnen genieten op onze zonnige terrassen, in onze ruime brasserie of voor diner het in ons sfeervolle restaurant.

Voor vragen over onze maatregelen zijn wij bereikbaar per email of telefonisch tijdens onze openingstijden.

Onbezorgd genieten

Al onze medewerkers zijn erop getraind om uw veiligheid te garanderen en dragen uit voorzorg handschoentjes en waar nodig mondkapjes.

Voor een bezoek aan Landgoed Groot Kievitsdal kunt u telefonisch reserveren, of ter plekke een reservering maken als u in onze brasserie of in ons restaurant wilt lunchen of dineren.

Zakelijke en private bijeenkomsten

Vanaf 28 september 2020 is het voor alle soorten bijeenkomsten tot 30 personen mogelijk om samen te komen bij Landgoed Groot Kievitsdal. Uiteraard voldoet onze locatie aan alle gestelde voorzorgsmaatregelen van RIVM en overheid en met in acht neming van 1,5 meter voor gasten welke niet tot het zelfde huishouden behoren.

Per zaal bestaat de mogelijkheid om de maximale capaciteit te vergroten door het inzetten van zogehete ‘kuchschermen’.Onze medewerkers van afdeling Sales&Events bespreken graag onze mogelijkheden passend bij uw wensen.

Mocht u vragen hebben kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Onze gasten kunnen tijdens een bezoek op veilige afstand genieten op onze zonnige terrassen, in onze ruime brasserie of voor diner het in ons sfeervolle restaurant.

Hieronder krijg u een impressie van Landgoed Groot Kievitsdal in Covid-19 opstelling

 

Adres

Landgoed
Groot Kievitsdal
Hilversumsestraatweg 19
3744 KB Baarn

Reserveren

Onze salesafdeling is zeven dagen per week bereikbaar voor het maken van uw reservering en het verstrekken van informatie.

ReserverenReserveer kan via grootkievitsdal.nl/reserveren, e-mail naar info@grootkievitsdal.nl of bellen naar
035 68 330 33