Buffetmenu

Buffetmenu I

De prijzen zijn gebaseerd op 25 gasten. Inclusief onbeperkt binnenlands drankenassortiment en huiswijnen (wit en rood) en tafelwater.

Afwijkingen in het aantal gasten tegen meer of minderprijs. Liever een andere menusamenstelling voor uw gasten? Informeert u naar de vele mogelijkheden vanaf 20 personen.

4 uur
Ontvangst

Proosten

P.P
58.50

+ Cava

P.P
2.50

+ Prosecco

P.P
3.00

+ Champagne

P.P
8.50
Borrelen

Inclusief onbeperkt tafelgarnituur

+ Van Dobben bittergarnituur

P.P
2.25
Voorgerechten

Gerookte zalm met kappertjes, rode ui en bieslook

Gerookte makreelfilet met mosterdmayonaise

Waldorffsalade met selderij, appel en walnoten

Pastasalade met basilicum, zwarte olijf en Pecorino

Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

Parmaham met meloen, vers afgebakken stokbrood, boter en tapenade

Hoofdgerechten

Gegrilde zeebaars met saffraansaus

Matelote van zalm, kabeljauw en tonijn

Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus

Coq au Vin, Lasagne van gegrilde groente,

Aardappelgratin, roerbakgroenten, grofgesneden van het seizoen

Desserts

Baverois- en ijstaarten, warme kersen en slagroom

Afsluiting

Afsluiting met koffie of thee

+ Lekkernijen

P.P
1.75

Eigen keuze

Heeft u aparte wensen? U kunt gerechten wisselen of toevoegen zoals u wenst.

Salades

Tomatensalade met rode ui en frisse dressing

P.P
1.75

Groene salade met geitenkaas

P.P
2.25

Aardappel-truffelsalade

P.P
1.70

Combinatie van huzaren- en zalmsalade

P.P
2.75

Waldorffsalade met selderij, appel en walnoten

P.P
2.25

Makreelsalade

P.P
2.30

Pastasalade met basilicum, zwarte olijf en Pecorino

P.P
1.45

Pastasalade met tonijn, paprika, rode ui en olijf

P.P
2.50

Salade Caprese met tomaat en mozzarella

P.P
2.75

Salade Nicoise, groene salade met tonijn, paprika, rode ui en olijf

P.P
2.55

Griekse salade met Feta

P.P
2.95

osterse salade met paksoi, taugé, bosui, groene salade en soja knoflook vinaigrette

P.P
2.70

Ceasar salade met ansjovis, Parmezaanse kaas, croutons, gekookt ei en bacon

P.P
2.85

Salade van wilde spinazie met gerookte eendenborst

P.P
2.75

Salade van wilde spinazie met gemarineerde geitenkaas

P.P
2.50
Koude visgerechten

Gerookte makreelfilet met mosterdmayonaise

P.P
2.60

Gerookte Noorse zalm met klassiek garnituur

P.P
4.35

Gravad lax, in dille en mosterd gemarineerde zalm

P.P
4.40

Hollandse garnalen en cocktailsaus

P.P
6.50

Sashimi van zalm en tonijn met sojasaus

P.P
7.25
Koude vleesgerechten

Vitello tonato dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise

P.P
3.75

Runderpastrami met truffelmayonaise

P.P
3.00

Parmaham met meloen

P.P
2.50

Rundercarpaccio met pijnboompitjes en Parmezaan

P.P
3.50

Ceasarsalade met kippendij en Parmezaanse kaas

P.P
3.35

Oosterse salade met paksoi, taugé, bosui, groene salade en soja knoflook vinaigrette en gemarineerde ossenhaaspuntjes

P.P
3.15

Huisgerookte eendenborst met walnoten, knolselderij en balsamico

P.P
2.85

Gebraden fricandeau

P.P
2.85
Vegetarische gerechten

Lasagne met gegrilde groenten

P.P
4.00
Warme visgerechten

Noorse zalm op fijne groentes met witte wijnsaus

P.P
7.40

Kabeljauwrugfilet met een saffraansaus

P.P
7.00

Matelote van zalm, kabeljauw en tonijn

P.P
6.85

Dorade met een saus van witte wijn en Japans zeewier

P.P
4.85

Zeebaars gegrild met antiboise

P.P
6.25

Gemarineerde gamba’s met knoflook en groene kruiden

P.P
6.85

Gepocheerde tongrolletjes gevuld met zalm en spinazie

P.P
5.55

Lasagne met zalm, spinazie en groene kruiden

P.P
4.40
Warme vleesgerechten

Kalfsoester met een saus van rodewijn en dragon

P.P
7.25

Beef Wellington met champignon-sjalotduxelles

P.P
15.00

Chateaubriand met Stroganoffsaus

P.P
15.00

Varkenshaasmedaillons met een champignonroomsaus

P.P
5.00

Gebraden runderlende met rozemarijnjus

P.P
7.25

Beenham met een honing-mosterdsaus

P.P
4.00

Gebraden rosbief met groene pepersaus

P.P
5.45

Parelhoen Suprème met saus van bospaddenstoelen en truffel

P.P
6.65

Boeuf Bourguignon, rode wijn, champignons, ui en spek

P.P
3.00

Gemarineerde ossenhaaspuntjes met wilde rijst

P.P
7.00

Lasagne Bolognese

P.P
3.25

Lamsstoof met tijm, rozemarijn en cherrytomaat

P.P
4.55

Thaise kip met paksoi, taugé, bosui en cashewnoten

P.P
3.25

Kipkerrie met rijst

P.P
3.90

Coq au vin

P.P
2.95
Bijgerechten

Roerbakgroenten grof gesneden van het seizoen

P.P
1.65

Gegrilde courgette en aubergine

P.P
2.25

Gnocchi in paddenstoelen-truffelsaus

P.P
1.85

Spinazie risotto met Parmezaan

P.P
1.75

Linguine, met een saus van pommodori en basilicum

P.P
1.50

Roseval aardappel met knoflook en tijm

P.P
1.65

Ratatouille

P.P
1.95

Aardappelpuree

P.P
1.20

Aardappelgratin

P.P
1.90

Rösti

P.P
1.75

Rijst

P.P
0.95

Groene spirelli met spinazie

P.P
1.90

Gemarineerde trostomaat met mozzarella en pesto

P.P
3.85

Frites met mayonaise

P.P
2.25

Extra

Bereid uw buffetmenu uit met de volgende items

Menukaarten

Aanleveren tekst en foto twee weken voor aanvang

P.P
1.75
Verlenging

30 minuten verlenging van uw buffetmenu

P.P
2.50

Oud Hollands Buffet

Oud Hollands Buffetmenu

De prijzen zijn gebaseerd op 25 gasten. Inclusief onbeperkt binnenlands drankenassortiment en huiswijnen (wit en rood) en tafelwater.

Afwijkingen in het aantal gasten tegen meer of minderprijs. Liever een andere menusamenstelling voor uw gasten? Informeert u naar de vele mogelijkheden vanaf 20 personen.

2.5 uur
Ontvangst

Proosten

P.P

+ Cava

P.P
2.50

+ Prosecco

P.P
3.00

+ Champagne

P.P
8.50
Borrelen

Van Dobben bitterballen

Voorgerecht

Oud Hollandsche mosterdsoep in de hot-pot

Hoofdgerechten

Rode kool met appel - kapucijners - zuurkool stamppot - boerenkool stamppot - hutspot - rookworst - gehaktballen - speklappen - rundstoofvlees - spruiten – stoofpeertjes - oma’s jus - aardappelgratin - salade met beenhamreepjes en honing-mosterd dressing - zilveruitjes – augurk - piccalilly - mosterd

Dessert

Kaneel pannacotta

Afsluiting

Met koffie of thee

+ Lekkernijen

1.75

Extra

Bereid uw buffetmenu uit met de volgende items

Menukaarten

Aanleveren tekst en foto twee weken voor aanvang

P.P
1.75
Verlenging

30 minuten verlenging van uw buffetmenu

P.P
2.50